فواید جینسینگ

جینسینگ و زنجبیل

جینسینگ و زنجبیل. دو گیاه دارویی با خواص بی‌نظیر که باوجود تفاوت‌های آشکاری که دارند، گاهی بجای یکدیگر استفاده می‌شوند. در این مقاله به‌صورت مفصل قرار است در مورد این دو گیاه دارویی ارزشمند و تفاوت‌ها این دو گیاه صحبت کنیم. در آخر هم  مروری می‌کنیم بر خواص فوق‌العاده این دو گیاه دارویی ارزشمند برای بدن و سلامتی شما عزیزان. جینسینگ یا شاه گیاه، گیاهان دارویی، گیاهی است که به آرامی رشد می‌کند و ریشه‌های ضخیمی دارد و بخشی از جنس پاناکس می‌باشد. زنجبیل یک گیاهی گلدار است که ساقه‌هایی از زیر زمین تولید می‌کند که با نام ریزوم شناخته می‌شوند. با شمس گلوبال همراه باشید.

برای خرید جینسینگ میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی شمس گلوبال اقدام نمایید.

زنجیبل:

تاریخچه مختصر زنجبیل:

زنجبیل، ادویه‌ای است که از ریشه گیاه زنجبیل گلدار به دست می‌آید و بومی جنوب چین است. تاریخ کشف آن به ۲۷۰۰ سال قبل از میلاد بازمی‌گردد، زمانی که امپراتور چین، شنگ نونگ، در کتاب خود با عنوان “گیاهی”، دربارهٔ خواص دارویی آن نوشت. در چین، از معجون‌های حاوی این ادویه قوی برای درمان حالت تهوع، درد مفاصل و دردهای قاعدگی استفاده می‌شد.

زنجبیل بعدها در طب آیورودا به هند معرفی شد. آیورودا که گمان می‌رود در سال ۲۰۰۰ قبل از میلاد توسط دانوانتاری، پزشک خدایان در اساطیر هندو سرچشمه گرفته است، یکی از قدیمی‌ترین سیستم‌های درمانی جامع در سطح جهان است و امروزه نیز ادامه دارد.

زنجبیل یک عنصر ضروری در ساخت داروهایی برای درمان تهوع، استفراغ، اسهال و مشکلات مختلف گوارشی محسوب می‌شود. از هند، تاجران و مسافران زنجبیل را به خاورمیانه، یونان، رم و در نهایت به اروپا بردند. زنجبیل معمولاً به عنوان نوعی ارز نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت و برای خرید و فروش کالاهایی مانند طلا، نقره، کندر و مر به کار می‌رفت.

زنجبیل سفر خود را به سمت غرب به آفریقا و قارهٔ آمریکا با تجارت برده ادامه داد. بردگان آفریقایی زنجبیل را در سفرهای خود به عنوان راهکاری برای درمان حالت تهوع در سفرهای طولانی استفاده می‌کردند. در هند غربی، بردگان از زنجبیل برای تهیه نوشیدنی معروفی به نام جیرو استفاده می‌کردند. این نوشیدنی با جوشاندن آب و افزودن زنجبیل رنده شده، آب لیموترش و شکر تهیه می‌شود.

بیشتر بخوانید = جینسینگ افغانستان

خواص و موارد مصرف زنجبیل:

زنجبیل وقتی در داروها یا غذاها استفاده می‌شود، دارای نت‌های گرم، تند، کمی تلخ و فلفلی است. می‌توان زنجبیل را برای تهیه چای گیاهی برش داده و آب پز کرد، یا آن را به کوکتل‌های دارویی اضافه کرد. همچنین، می‌توان ریشه زنجبیل را آسیاب یا رنده کرده و آن را در پایه‌ی ظروف کاری، سوپ‌ها و خورش‌ها، یا در کلوچه‌های شیرینی زنجبیلی، که به عنوان نمادی از تراث مادربزرگ مشهورند، استفاده کرد. به علاوه، زنجبیل پخته با شکر باعث تولید یک خوراکی لذت‌بخش به نام زنجبیل قندی می‌شود! 

فواید زنجبیل برای سلامتی: 

فواید زنجبیل برای سلامتی بسیار زیاد است! این ماده، حاوی مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، منیزیم و روی است. علاوه بر این، زنجبیل منبع عالی ویتامین C و B6 است. همچنین، زنجیبل می تواند فواید زیر را برای شما داشته باشد.

🔸 کاهش التهاب

🔸 بهبود هاضمه

🔸 کاهش تهوع و استفراغ

🔸 درمان ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا

🔸 بهبود عملکرد مغز

🔸 کاهش درد عضلانی

🔸 کاهش سطح قند خون

برای خرید جینسینگ قرمز میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی شمس گلوبال اقدام نمایید.

جینسینگ:

جینسینگ سفید

در این تصویر یک کارتن از جینسینگ سفید به شما نمایش داده شده است.

تاریخچه مختصری از جینسینگ:

جینسینگ گیاهی است که از ریشه گیاه جینسینگ گلدار چندساله به دست می‌آید. اگرچه ۱۳ گونه از جینسینگ وجود دارد، جینسینگ آسیایی که تصور می‌شود اولین و بهترین نوع جینسینگ است، بومی منچوری و کره است. اولین استفاده ثبت شده از آن در ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد در کتابی به نام “گیاهی” که توسط امپراتور چین، شن نونگ، نوشته شده است، نشان داده شده است. در این کتاب در مورد خواص پزشکی این گیاه دارویی صحبت شده است. اعتقاد بر این بود که جینسینگ برای پیشگیری از خستگی، سردرد و استرس بسیار موثر است. همچنین، کره ای‌ها آن را در درمان بیماری‌های گوارشی مفید می‌دانستند.

در طول قرن شانزدهم، ریشه جینسینگ توسط کاشفان فرانسوی و بریتانیایی به آمریکای شمالی معرفی شد. بومیان آمریکا از آن به عنوان دارویی برای گلودرد، عفونت‌های پوستی و تب استفاده می‌کردند. در نهایت، جینسینگ به یک ماده ضروری در طب سنتی چین تبدیل شد.

بیشتر بخوانید = جینسینگ کره ای

مروری بر خواص و کاربردهای جینسینگ:

جینسِنگ دارای طعم شیرین بیان، نت‌های خاکی و طعمی تلخ است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طعم و مزه جینسینگ به مقاله جینسینگ چه مزه‌ای است؟ مراجعه کنید. جینسینگ را می‌توان به صورت خام یا برش خورده و آب‌پز برای دمنوش‌ها، سوپ‌ها و داروها مصرف کرد.

فواید جینسینگ برای سلامتی:

🔸 کاهش التهاب

🔸 جلوگیری از خستگی

🔸 بهبود خلق و خو

🔸 تقویت سیستم ایمنی بدن

🔸 بهبود عملکرد مغز

🔸 کاهش سطح قند خون

شباهت‌های کلیدی زنجبیل و جینسینگ:

زنجبیل و جینسینگ در موارد مختلفی بایکدیگر شباهت دارند. از جمله این شباهت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

🔸 هر دو گیاهانی هستند که در طب سنتی به مدت طولانی استفاده می‌شوند.

🔸 مبدأ اصلی آن‌ها در آسیا است و اولین بار در کتاب “گیاهی”، تألیف شده توسط امپراتور چین، از این دو گیاه نامبرده شده است.

🔸 هر دو غنی از پتاسیم، منیزیم، روی و ویتامین C هستند.

🔸 هم جینسینگ و هم زنجبیل تأثیر بسیار خوبی در کاهش التهاب و بهبود عملکرد مغز دارند.

🔸 می‌توان آن‌ها را با جوشاندن ریشه، رنده کردن و پودر کردن به عنوان افزودنی در پخت و پز به کار برد.

تفاوت‌های اصلی زنجبیل و جینسینگ:

زنجبیل و جینسینگ در موارد زیر با هم تفاوت دارند:

🔸 زنجبیل بیشتر از جینسینگ در آشپزی استفاده می‌شود.

🔸 جینسینگ می‌تواند از خستگی جلوگیری کند و بر خلق و خوی تأثیر بگذارد، در حالی که زنجبیل نمی‌تواند.

🔸 جینسینگ عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، در حالی که زنجبیل تاثیری بر سیستم ایمنی بدن ندارد. (این موضوع جای بحث زیادی دارد و باید بیشتر بررسی شود و نمی‌توان به تنها یک منبع اعتماد کرد.)

🔸 جینسینگ معمولاً در مقادیر کمتر از زنجبیل مصرف می‌شود.

🔸 زنجبیل طعم شیرین‌تری نسبت به جینسینگ دارد.

جمع بندی:

سعی کردیم در این مقاله به‌صورت کامل در مورد تفاوت‌ها و شباهت‌های این دو گیاه دارویی ارزشمند صحبت کنیم. پاسخ به این سوال که کدام یک بهتر است؟ جینسینگ بهتر است یا زنجبیل؟ بستگی به نیاز شما دارد. به عبارت دیگر پاسخ به این سوال وابسته به این است که دنبال چه می‌گردید. اگر می‌خواهید به‌عنوان طعم دهنده در غذا از یکی از این دو استفاده کنید، پیشنهاد می‌شود از زنجبیل استفاده کنید که هم دوز مصرف بالاتری دارد و هم طعم بهتری (مناسب ذائقه ایرانی) می‌تواند به غذای شما بدهد. ولی اگر می‌خواهید از یکی از این دو به‌عنوان انرژی بخش، تقویت کننده سیستم ایمنی، تقویت عملکرد مغز، بهبود خلق و خو و … استفاده کنید، پیشنهاد ما استفاده از ریشه جینسینگ است.

منبع:

برای نوشتن این مقاله تنها از یک منبع استفاده شده است. منبع این مقاله سایت www.savorysuitcase.com می‌باشد. برای رفتن به مقاله اصلی اینجا را کلیک کنید.

سوالات متداول:

در انتهای این مقاله به سوالات و پرسش‌های متداول شما از ما، در مورد این مقاله و مصرف جینسینگ و زنجبیل پاسخ می‌دهیم.

۱- می‌تونم جینسینگ و زنجبیل را با هم مخلوط کنم؟

بله، جینسینگ و زنجبیل را می‌توان با هم مخلوط کرد تا ترکیبی خوش طعم‌تر و مفیدتر ایجاد شود. هم جینسینگ و هم زنجبیل خواص و طعم‌های متمایز خود را دارند و ترکیب آنها می‌تواند طعم منحصر به فردی ایجاد کند.

۲- جینسینگ و زنجبیل یک چیزن؟

نه، جینسینگ و زنجبیل یک چیز نیستند. این دو گیاهان مختلف و با ویژگی‌های متفاوتی هستند. جینسینگ ریشه‌ای است که در طب سنتی به دلیل خواص آداپتوژنی بالقوه‌اش ارزش زیادی دارد و برای حمایت از سلامت عمومی بدن از آن استفاده می‌شود. از سوی دیگر، زنجبیل یک گیاه گلدار با طعمی قوی و تند است و به دلیل فواید ضد التهابی و گوارشی بالقوه خود شناخته شده است.

۳- چای جینسینگ و زنجبیل برای چی خوبه؟

چای جینسینگ و زنجبیل دارای فواید بالقوه مختلفی برای سلامتی هستند. اعتقاد بر این است که ترکیب این دو ماده در شکل چای دارای اثرات انرژی‌زا و احیاکننده، تقویت کننده عملکرد شناختی، کمک کننده به هضم، تقویت کننده سیستم ایمنی و آنتی اکسیدان است.

۴- ترکیب جینسینگ و زنجبیل برای نعوظ خوبه؟

ترکیب جینسینگ و زنجبیل اغلب به دلیل فواید بالقوه آن بر سلامت و شادابی کلی، از جمله اثرات بالقوه بر عملکرد جنسی، شهرت یافته است. هم جینسینگ و هم زنجبیل به‌طور سنتی در فرهنگ‌های خاصی برای حمایت از سلامت جنسی مردان و رفع مشکلاتی مانند اختلال نعوظ استفاده می‌شده است. با این حال، توجه به این نکته مهم است که تحقیقات علمی در مورد اثرات ترکیب جینسینگ و زنجبیل بر عملکرد نعوظ محدود است. در حالی که برخی از مطالعات نشان می‌دهد که جینسینگ می‌تواند تأثیر مثبتی بر عملکرد جنسی داشته باشد، تحقیقات بیشتری برای درک کامل مکانیسم‌ها و اثربخشی بالقوه آن مورد نیاز است. از سوی دیگر، زنجبیل بیشتر با فواید ضد التهابی و گوارشی بالقوه‌اش مرتبط است تا اثرات مستقیم بر سلامت جنسی.

۵- چای زنجبیل و جینسینگ لیمو برای من مفیده؟

دمنوش و نوشیدنی زنجبیل، لیمو و جینسینگ می‌تواند یک نوشیدنی طراوت بخش بالقوه مفید است. افزودن لیمو طعم مرکباتی را به این ترکیب اضافه می‌کند و خواص دیگری را به ترکیب زنجبیل و جینسینگ اضافه می‌کند. مانند تامین ویتامین C و عمل به عنوان یک سم‌زدای طبیعی.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *