مقالات عمومی, فواید جینسینگ

جینسینگ چگونه به کاهش استرس کمک می‌کند؟

جینسینگ-چگونه-به-کاهش-استرس-کمک-می_کند؟

[vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]استرس می‌تواند زمینه ساز بروز بسیاری از بیماری‌ها باشد. استرس همیشه “بد” نیست، اما می‌تواند سلامت و آرامش روحی و روانی شما را به خطر بیاندازد. استرس مزمن می‌تواند زمینه ساز ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی برخی از نارسایی‌های مغزی شود. اگر به دنبال درمان و راهکاری طبیعی برای کاهش استرس هستید، استفاده از شاه گیاه جینسینگ می‌تواند یکی از اولویت‌های شما باشد. قرن‌هاست که آسیایی‌ها از جینسینگ برای کاهش استرس و اضطراب و رسیدن به آرامش استفاده می‌کنند. جینسینگ همچنین ممکن است در افزایش سلامت و رفاه کلی و عمومی بدن شما نقش بسیار مثبتی داشته باشد. در این مقاله نگاهی دقیق‌تر به جینسینگ و فواید مختلف آن در کاهش استرس می‌اندازیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

حقایقی کلیدی در مورد جینسینگ:

  • نشان داده شده است که جینسینگ در کاهش استرس و تقویت آرامش موثر است.
  • اعصاب و ماهیچه‌ها را تسکین می‌دهد.
  • عملکرد شناختی را تقویت می‌کند.
  • همچنین ممکن است در پیشگیری از برخی بیماری‌ها نقش داشته باشد.
  • فراهمی زیستی نسبتاً بالایی دارد (فراهمی زیستی به این معنی است که بدن چقدر راحت می‌تواند از مواد مغذی استفاده کند).
  • یکی از محبوب‌ترین مکمل‌های طبیعی در جهان است.
  • دسترسی به آن نسبتاً آسان است.
  • قرن‌هاست که از آن به عنوان یک داروی گیاهی استفاده می‌شود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_single_image image=”12680″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ و اثرات آن بر کاهش استرس:

طبق مطالعه‌ای که در مجله Molecular Psychiatry منتشر شده است، جینسینگ پتانسیل خوبی برای درمان اختلالات استرس و اضطراب دارد. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که جینسینگ ممکن است نقش امیدوارکننده‌ای جهت درمان اختلالات مرتبط با استرس داشته باشد.

علاوه بر این محققان پیشنهاد کردند که اثرات جینسنگ ممکن است به واسطه توانایی آن در تعدیل پاسخ استرس بدن باشد. در ادامه با موشکافی بیشتری نقش جینسینگ بر کاهش استرس را مورد بررسی قرار می‌دهیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_cta h2=”بیشتر بخوانید” txt_align=”center” style=”3d” color=”juicy-pink” css_animation=”fadeInDown”]

اگه دوست داری در مورد اثرات جینسینگ در دوران یائسگی بدونی میتونی مقاله جینسینگ و اثرات شفابخش آن در دوران یائسگی رو بخونی

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ و محور HPA:

هورمون‌ها به عنوان پیام رسان‌های شیمیایی در بدن عمل می‌کنند و تنظیم کننده‌های حیاتی بیوریتم‌هایی مانند رشد فیزیکی، اشتها، فشار خون، احساسات، عملکرد جنسی، دمای بدن، خواب و هیدراتاسیون هستند.

هنگامی که بدن انسان دستخوش تغییراتی می‌شود، اندام‌های مختلف، هورمون‌هایی را به جریان خون ترشح می‌کنند. سپس هورمون‌ها به گیرنده‌های خاصی در سلول‌های اندام‌های هدف متصل می‌شوند تا مکانیسم‌های بیولوژیکی خاصی را تنظیم کنند.

هنگامی که بدن تحت استرس قرار می‌گیرد، هورمون استرس یا همان کورتیزول، برای مقابله با استرس و حفظ هموستاز ترشح می‌شود. با این حال، ترشح طولانی مدت کورتیزول منجر به سرکوب سیستم ایمنی می‌شود.

کورتیزول توسط یک مرکز کنترل هورمونی اصلی که محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنال (HPA) نام دارد تولید و تنظیم می‌شود. خود این عمل نیز  توسط سیستم عصبی سمپاتیک تنظیم می‌شود (۱).[/vc_column_text][vc_cta h2=”بیشتر بخوانید” style=”3d” color=”grey” css_animation=”fadeInDown”]

جینسینگ را چگونه مصرف کنم؟

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنال (HPA) مسئول طیف وسیعی از فرآیندهای بدن از جمله هضم، عملکرد سیستم ایمنی، تولید مثل و غیره است. هنگامی که بدن تحت استرس است، محور HPA فعال می‌شود و سطح کورتیزول در خون افزایش می‌یابد. همانطور که در مقدمه بحث مطرح شد، استرس یکی از دلایل اصلی بروز بسیاری از بیماری‌ها است. هنگامی که سطح کورتیزول بالا می‌رود، بدن به احتمال زیاد تحت “هورمسیس” (تحریک مثبتی که منجر به سازگاری خفیف یا “هورمسیس” می‌شود) به جای “هموستاز” (شرایطی که در آن تمام سیستم های حیاتی بدن در حال کار هستند) قرار می‌گیرد (۲).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_single_image image=”12681″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

زیرنویس تصویر: مکانیسمی که توسط آن جینسینگ از طریق تنظیم سیستم غدد درون ریز و ایمنی از بیماری جلوگیری می‌کند.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”بیشتر بخوانید” txt_align=”center” style=”3d” color=”juicy-pink” css_animation=”fadeInDown”]

اگه دوست داری در مورد اثرات جینسینگ در زمان قاعدگی اطلاعاتی بدست بیاری میتونی مقاله جینسینگ و اثرات آن در کاهش دردهای قاعدگی رو بخونی

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]هنگامی که یک فرد با یک محیط استرس‌زا روبرو می‌شود، جینسینگ می‌تواند با تنظیم عملکرد محور HPA، پاسخ او را بهبود بخشد (۳). جینسینگ همچنین کاربردهایی فراتر از استفاده روزمره در افراد سالم دارد.

جینسینگ یک عامل درمانی بالقوه برای بیماران مبتلا به اختلالات محور HPA مرتبط با ترشح بیش از حد کورتیزول می‌باشد. ترشح بیش از حد کورتیزول سبب افسردگی، آسم، فشار خون بالا و اختلال استرس پس از سانحه می‌شود. جینسینگ می‌تواند راهکاری موثر برای درمان این موارد باشد (۴).

شناسایی مکانیسم‌های زیربنایی این اثرات جینسینگ، می‌تواند پتانسیل ارائه رویکردهایی برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف را داشته باشد (شکل ۲). تحقیقات بیشتری برای بررسی اینکه چگونه جینسینگ ترشح هورمون را تعدیل می‌کند، مورد نیاز است.

علاوه بر مهار محور HPA، جینسینگ همچنین می‌تواند ترشح دو هورمون استرس مهم دیگر، آدرنالین و نورآدرنالین را نیز کاهش دهد. هنگامی که این هورمون‌ها کاهش می‌یابد، واکنش استرس بدن تقریباً  کاهش می‌یابد. اگر سطوح کافی از این هورمون‌ها را دریافت نکنید، احتمال بیشتری وجود دارد که دچار استرس شوید.

به همین دلیل است که بسیاری از مردم استفاده از جینسینگ را به عنوان یک درمان طبیعی برای استرس و اضطراب در نظر می‌گیرند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ در افسردگی و اضطراب:

افسردگی یک بیماری روانی شدید بدون علائم ظاهری است. با این حال، با پیشرفت بیشتر افسردگی، مشکلات فیزیکی ممکن است ظاهر شوند. حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد از بیماران مبتلا به افسردگی قادر به غلبه بر مراحل اولیه نیستند و در نهایت تسلیم این بیماری می‌شوند.

افسردگی و اضطراب می‌تواند سبب بروز مشکلات حادی شود. این آسیب‌های جسمی شامل خودکشی، ایجاد آسیب به خود و ایجاد وابستگی به مواد مخدر است که بر کیفیت زندگی این افراد تأثیر می‌گذارد.

علاوه بر این، شیوع افسردگی در حال افزایش است و این یک چالش بالینی بزرگ برای نظام سلامت است (۵).

جینسینگ به‌طور موثری استرس را که عامل اصلی افسردگی است سرکوب می‌کند. فعالیت ضد افسردگی جینسینگ در آزمایش‌های افسردگی با استفاده از مدل‌های حیوانی نشان داده شده است. جینسینگ سطوح اثربخشی مشابهی را با داروی ضد افسردگی تجاری موجود همانند فلوکستین نشان داده است (۶).

علاوه بر این، افسردگی می‌تواند با از دست دادن حافظه همراه باشد؛ که به این دلیل است که افسردگی منجر به آسیب تدریجی به سلول‌های عصبی می‌شود (۷). این آسیب سلول عصبی، همراه با کاهش نوروژنز ناشی از التهاب عصبی، می‌تواند منجر به مرگ سلول‌های هیپوکامپ شود (۸).

در طب سنتی از جینسینگ برای محافظت از سیستم‌های عصبی استفاده می‌شود. جینسینگ در بهبود حافظه و پیشگیری مستقیم از بیماری‌های تحلیل‌برنده مغز مانند بیماری آلزایمر مؤثر است.

اثر محافظت کننده عصبی جینسینگ ممکن است در پیشگیری از افسردگی مفید باشد. به‌طور غیر مستقیم، تقویت حافظه می‌تواند اضطراب را بهبود بخشد. در مطالعات بالینی، مشاهده شد که از دست دادن حافظه در بیماران مسن تحت درمان با داروهای ضد اضطراب کاهش می‌یابد. این مطالعات بالینی ممکن است نشان دهد که جینسینگ می‌تواند سبب درمان و پیشگیری از بروز علائم اضطراب شود (۹) (شکل ۱).

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نقش جینسینگ در درمان و پیشگیری از آلزایمر به دو مقاله جینسینگ و نقش آن در کاهش عوارض آلزایمر و مقاله درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ مراجعه کنید.

مطالعات تحقیقاتی می‌توانند از خودآزمایی با استفاده از مقیاس افسردگی، اضطراب و استرس برای اندازه گیری سطح اضطراب، افسردگی و استرس ناشی از محیط، از جمله عوامل عاطفی و فیزیکی استفاده کنند (۱۰).

استرس ارتباط نزدیکی با اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب دارد. بنابراین، جینسینگ به‌طور بالقوه یک کاندید موثر برای کاهش استرس است و بنابراین می‌تواند علائم افسردگی و اضطراب را بهبود بخشد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_single_image image=”12682″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ و استرس اکسیداتیو:

می‌دانیم که استرس می‌تواند طیف وسیعی از مشکلات را در بدن ایجاد کند. یکی از کارهایی که استرس انجام می‌دهد، افزایش سطح گونه‌های اکسیژن فعال در بدن است. گونه‌های فعال اکسیژن، مولکول‌های ناپایداری هستند که می‌توانند منجر به آسیب سلولی و پیری زودرس شوند.

خوشبختانه نشان داده شده است که جینسینگ با مهار گونه‌های فعال اکسیژن، استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهد.

در مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام شده است نشان داده شده که جینسینگ اثرات و عوارض جانبی ناشی از پرتودرمانی و شیمی درمانی را کاهش می‌دهد.

این تحقیق نشان می‌دهد که جینسینگ می‌تواند امید به زندگی حیوانات آزمایشی را با افزایش مقاومت آنها در برابر بیماری‌ها و افزایش “جوانی” آنها افزایش دهد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_cta h2=”بیشتر بخوانید” txt_align=”center” style=”3d” color=”juicy-pink” css_animation=”fadeInDown”]

جینسینگ چگونه به تقویت اسپرم‌ها کمک می‌کند؟ شما با خواندن طریقه مصرف جینسینگ برای تقویت اسپرم اطلاعاتی کافی در این زمینه بدست می‌آورید

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ و عملکرد شناختی:

استرس می‌تواند باعث بروز مشکلاتی در تمرکز، حافظه و هماهنگی شود. خوشبختانه طی تحقیقات نشان داده شده است که جینسینگ می‌تواند این عملکردها را بهبود بخشد.

ریشه‌های جینسینگ، پایانه‌های عصبی را که دستورهای ورودی به مغز می‌دهند را تحریک می‌کند. این بدان معنی است که جینسینگ می‌تواند سبب تقویت حافظه و یادگیری شود.

در یک مطالعه‌، شرکت کنندگان به مدت دو هفته مکمل جینسینگ مصرف کردند. این افراد بهبود قابل توجهی در توجه و حافظه کاری نشان دادند (۱۲). توجه و حافظه کاری، عملکردهای ذهنی هستند که بیشتر تحت تأثیر استرس قرار می‌گیرند.

جینسینگ همچنین می‌تواند مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها را بهبود بخشد و سلامتی عمومی بدن را نیز بهبود ببخشد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ و سیستم اندوکانابینوئید:

سیستم اندوکانابینوئید (ECS) گروهی از پروتئین‌ها و آنزیم‌ها هستند که فرایندهای فیزیولوژیکی مهمی را تنظیم می‌کنند. هنگامی که اشتباهاتی در این فرآیندها رخ دهد، ممکن است مشکلات جدی ایجاد شود.

یکی از فرآیندهای کلیدی ECS، تنظیم التهاب است. هنگامی که بدن تحت تاثیر استرس است، سطح اندوکانابینوئیدها در خون افزایش می‌یابد.

سیستم اندوکانابینوئید حساسیت بدن را به درد افزایش می‌دهند و اثرات آرام بخشی و ضد التهابی به همراه دارند. در حالی که توجه به این نکته مهم است که همه انواع التهاب بد نیستند، التهاب بیش از حد یا طولانی مدت می‌تواند مشکلاتی جدی ایجاد کند.

نشان داده شده است که جینسینگ با سیستم اندوکانابینوئید تعامل دارد و از طریق کاهش بروز التهاب سیستمیک و موضعی باعث آرامش می‌شود.

علاوه بر این، برخی از اشکال جینسینگ می‌توانند با گیرنده‌های کانابینوئیدی بدن تعامل داشته باشند و فعالیت‌های سیستم ایمنی و محور HPA را تعدیل کنند.

در حالی که در حال حاضر هیچ مطالعه انسانی وجود ندارد که سیستم اندوکانابینوئید را به عنوان مکانیزمی که جینسینگ با آن کار می‌کند اثبات کند، بسیاری از دانشمندان ادعا می‌کنند که شواهد موجود به اندازه کافی این قضیه را اثبات می‌کند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ و سیستم ایمنی ذاتی:

ثابت شده است که سیستم اندوکانابینوئید در تنظیم سیستم ایمنی و التهاب نقش دارد. بیایید نقش مهم دیگری را که جینسینگ در ایمنی و التهاب ایفا می‌کند بررسی کنیم: جینسینگ از فعالیت آنزیم‌های پیش التهابی جلوگیری می‌کند. اینها آنزیم‌هایی هستند که ترکیبات سالم و طبیعی (مانند ویتامین‌ها و اسیدهای چرب) را به اجزایی تجزیه می‌کنند که بدن را تحریک و ملتهب می‌کند.

نمونه‌هایی از این آنزیم‌های پیش التهابی عبارتند از COX-2 و نیتریک اکسید سنتاز القایی (iNOS). وقتی سطح این آنزیم‌های پیش‌التهابی در بدن بالا باشد، نشان‌دهنده این است که سیستم ایمنی در وضعیت بسیار واکنش‌پذیری قرار دارد.

این حالت می‌تواند منجر به التهاب مزمن و ایجاد بیماری‌های جدی شود. جالب توجه است بدانید که تحقیقات نشان داده است که جنسینگ می‌تواند تولید سایتوکاین‌های پیش التهابی را در بدن کاهش دهد (مانند IL-1β، IL-2، و TNF-α) (۱۴). سایتوکاین‌ها پروتئین‌های کوچکی هستند که پاسخ ایمنی بدن را تنظیم می‌کنند.

در حالی که سایتوکاین‌ها نقش مهمی در حفظ سلامت و تندرستی ایفا می‌کنند، مصرف و وجود زیاد هر چیزی هرگز خوب نیست (۱۳).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_single_image image=”12683″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_column_text]

جینسینگ و پیشگیری از بیماری‌ها

استرس مزمن با بیماری‌ها و اختلالات متعددی مرتبط است. یکی از نگرانی‌های اصلی ارتباط بین استرس و بیماری قلبی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نقش جینسینگ در حفظ و سلامت قلب به مقاله جینسینگ و نقش آن در پیشگیری و حفظ سلامت قلب مراجعه کنید.

سیستم غدد درون ریز، سیستم هورمونی قدرتمند بدن، توسط محور HPA تنظیم می‌شود. هنگامی که این سیستم در اثر استرس فعال می‌شود، سطح کورتیزول و هورمون‌های استرس افزایش می‌یابد و باعث آسیب به قلب و رگ‌های خونی می‌شود. به همین دلیل ارزیابی ارتباط بین استرس مزمن و بیماری قلبی و یافتن راه‌هایی برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی مهم است.

چندین ماده مغذی و مکمل‌های غذایی وجود دارد که در مطالعات نشان داده شده است که آسیب وارد شده توسط استرس به قلب و عروق خونی را کاهش می‌دهد. جینسینگ یکی از این مواد مغذی است.

جینسینگ آمریکایی به ویژه برای محافظت از قلب شناخته شده است. جینسینگ آمریکایی دقیقا چه می‌کند؟ جینسینگ آمریکایی در کاهش التهاب که یکی از عواملی است که به منجر به بروز بیماری قلبی می‌شود، نقش دارد.

جینسینگ آمریکایی همچنین می‌تواند تولید ترکیبات مضر توسط باکتری‌هایی که باعث سرطان می‌شوند را کاهش دهد (۱۵).

علاوه بر این، نشان داده شده است که جینسینگ بر سیستم ایمنی که از بدن در برابر عفونت‌های باکتریایی و ویروسی دفاع می‌کند، تأثیر می‌گذارد. اگر خواب کافی ندارید و نیاز دارید که استرس شما کاهش یابد، مصرف جینسینگ می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.

خوشبختانه تحقیقات و نتایج علمی بسیار زیادی پیرامون عملکرد جینسینگ انجام شده است. نتایج بسیاری از این تحقیقات اثبات می‌کند که جینسینگ این پتانسیل را دارد که به عنوان یک درمان طبیعی برای رفع استرس و اضطراب استفاده شود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top” title=”منابع” use_custom_heading=”” style=”default” color=”default” size=”md” open=”false” custom_font_container=”tag:h2|text_align:left” custom_use_theme_fonts=”” custom_google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” custom_css_animation=”” custom_el_id=”” custom_el_class=””][vc_column][vc_toggle title=”منابع”]

  1. Burns A., Iliffe S. Alzheimer’s disease. BMJ. ۲۰۰۹;۳۳۸:b158. [PubMed] [Google Scholar]
  2. Querfurth H.W., LaFerla F.M. Alzheimer’s disease. N Engl J Med. ۲۰۱۰;۳۶۲:۳۲۹–۳۴۴. [PubMed] [Google Scholar]
  3. Hardy J., Allsop D. Amyloid deposition as the central event in the aetiology of Alzheimer’s disease. Trends Pharmacol Sci. ۱۹۹۱;۱۲:۳۸۳–۳۸۸. [PubMed] [Google Scholar]
  4. Hollands C., Bartolotti N., Lazarov O. Alzheimer’s disease and hippocampal adult neurogenesis; exploring shared mechanisms. Front Neurosci. ۲۰۱۶;۱۰:۱۷۸. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  5. Mudher A., Lovestone S. Alzheimer’s disease-do tauists and baptists finally shake hands? Trends Neurosci. ۲۰۰۲;۲۵:۲۲–۲۶. [PubMed] [Google Scholar]
  6. Hooper N.M. Roles of proteolysis and lipid rafts in the processing of the amyloid precursor protein and prion protein. Biochem Soc Trans. ۲۰۰۵;۳۳:۳۳۵–۳۳۸. [PubMed] [Google Scholar]
  7. Francis P.T., Palmer A.M., Snape M., Wilcock G.K. The cholinergic hypothesis of Alzheimer’s disease: a review of progress. J Neurol Neurosurg Psychiatry. ۱۹۹۹;۶۶:۱۳۷–۱۴۷. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  8. Martorana A., Esposito Z., Koch G. Beyond the cholinergic hypothesis: do current drugs work in Alzheimer’s disease? CNS Neurosci Ther. ۲۰۱۰;۱۶:۲۳۵–۲۴۵. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  9. Bagyinszky E., Giau V.V., Shim K., Suk K., An S.S.A., Kim S. Role of inflammatory molecules in the Alzheimer’s disease progression and diagnosis. J Neurol Sci. ۲۰۱۷;۳۷۶:۲۴۲–۲۵۴. [PubMed] [Google Scholar]
  10. Hroudov J., Singh N., Fisar Z. Mitochondrial dysfunctions in neurodegenerative diseases: relevance to Alzheimer’s disease. Biomed Res Int. ۲۰۱۴;۲۰۱۴:۱–۹. [Google Scholar]
  11. Manoharan S., Guillemin G.J., Abiramasundari R.S., Essa M.M., Akbar M., Akbar M.D. The role of reactive oxygen species in the pathogenesis of Alzheimer’s disease, Parkinson’s disease, and Huntington’s disease: a mini review. Oxid Med Cell Longev. ۲۰۱۶;۲۰۱۶[PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
  12. Zádori D., Veres G., Szalárdy L., Klivényi P., Toldi J., Vécsei L. Glutamatergic dysfunctioning in Alzheimer’s disease and related therapeutic targets. J Alzheimers Dis. ۲۰۱۴;۴۲(Suppl. 3):S177–S187. [PubMed] [Google Scholar]
  13. Lazarov O., Hollands C. Hippocampal neurogenesis: learning to remember. Prog Neurobiol. ۲۰۱۶;۱۳۸–۱۴۰:۱–۱۸. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  14. Uzun S., Kozumplik O., Folnegović-Smalc V. Alzheimer’s dementia: current data review. Coll Antropol. ۲۰۱۱;۳۵:۱۳۳۳–۱۳۳۷. [PubMed] [Google Scholar]
  15. Creeley C.E., Wozniak D.F., Nardi A., Farber N.B., Olney J.W. Donepezil markedly potentiates memantine neurotoxicity in the adult rat brain. Neurobiol Aging. ۲۰۰۸;۲۹:۱۵۳–۱۶۷. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  16. Hügel H.M. Brain food for Alzheimer-free ageing: focus on herbal medicines. Adv Exp Med Biol. ۲۰۱۵;۸۶۳:۹۵–۱۱۶. [PubMed] [Google Scholar]
  17. Pangalos M.N., Schechter L.E., Hurko O. Drug development for CNS disorders: strategies for balancing risk and reducing attrition. Nat Rev Drug Discov. ۲۰۰۷;۶:۵۲۱–۵۳۲. [PubMed] [Google Scholar]
  18. Tian J., Shi J., Zhang X., Wang Y. Herbal therapy: a new pathway for the treatment of Alzheimer’s disease. Alzheimers Res Ther. ۲۰۱۰;۲:۳۰. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  19. Wang Y., Yang G., Gong J., Lu F., Diao Q., Sun J., Zhang K., Tian J., Liu J. Ginseng for Alzheimer’s disease: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Curr Top Med Chem. ۲۰۱۶;۱۶(۵):۵۲۹–۵۳۶. [PubMed] [Google Scholar]
  20. Wang Z.Y., Liu J.G., Li H., Yang H.M. Pharmacological effects of active components of Chinese herbal medicine in the treatment of Alzheimer’s disease: a review. Am J Chin Med. ۲۰۱۶;۴۴(۸):۱۵۲۵–۱۵۴۱. [PubMed] [Google Scholar]
  21.  Kim S., Kim M.S., Park K., Kim H.J., Jung S.W., Nah S.Y., Han J.S., Chung C. Hippocampus-dependent cognitive enhancement induced by systemic gintonin administration. J Ginseng Res. ۲۰۱۶;۴۰:۵۵–۶۱. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  22.  Moon J., Choi S.H., Shim J.Y., Park H.J., Oh M.J., Kim M., Nah S.Y. Gintonin administration is safe and potentially beneficial in cognitively impaired elderly. Alzheimer Dis Assoc Disord. ۲۰۱۷;Oct 12 [ahead of print] [PubMed] [Google Scholar]
  23.  Schmitt F.A., Cragar D., Ashford J.W., Reisberg B., Ferris S., Möbius H.J., Stöffler A. Measuring cognition in advanced Alzheimer’s disease for clinical trials. J Neural Transm Suppl. ۲۰۰۲;۶۲:۱۳۵–۱۴۸. [PubMed] [Google Scholar]
  24.  Bodick N.C., Offen W.W., Shannon H.E., Satterwhite J., Lucas R., van Lier R., Paul S.M. The selective muscarinic agonist xanomeline improves both the cognitive deficits and behavioral symptoms of Alzheimer disease. Alzheimer Dis Assoc Disord. ۱۹۹۷;۱۱(Suppl. 4):S16–S22. [PubMed] [Google Scholar]
  25.  Schmitt B., Bernhardt T., Moeller H.J., Heuser I., Frölich L. Combination therapy in Alzheimer’s disease: a review of current evidence. CNS Drugs. ۲۰۰۴;۱۸(۱۳):۸۲۷–۸۴۴. [PubMed] [Google Scholar]
  26.  Patel L., Grossberg G.T. Combination therapy for Alzheimer’s disease. Drugs Aging. ۲۰۱۱;۲۸(۷):۵۳۹–۵۴۶. [PubMed] [Google Scholar]
  27.  Park KC, Jin H, Zheng Ret al.(۲۰۱۹) Cognition enhancing effect of panax ginseng in Korean volunteers with mild cognitive impairment: a randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial. Translational and clinical pharmacology  ۲۷, ۹۲-۹۷.
  28.  Heo J.H., Park M.H., Lee J.H. Effect of Korean red ginseng on cognitive function and quantitative EEG in patients with Alzheimer’s disease: a preliminary study. J Altern Complement Med. ۲۰۱۶;۲۲:۲۸۰–۲۸۵. [PubMed] [Google Scholar]
  29.  Habib A., Sawmiller D., Tan J. Restoring soluble amyloid precursor protein α functions as a potential treatment for Alzheimer’s disease. J Neurosci Res. ۲۰۱۷;۹۵:۹۷۳–۹۹۱. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  30.  Choi R.J., Roy A., Jung H.J., Ali M.Y., Min B.S., Park C.H., Yokozawa T., Fan T.P., Choi J.S., Jung H.A. BACE1 molecular docking and anti-Alzheimer’s disease activities of ginsenosides. J Ethnopharmacol. ۲۰۱۶;۱۹۰:۲۱۹–۲۳۰. [PubMed] [Google Scholar]

[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *